• 06 40 42 18 06
  • info@chaletitalieverhuur.eu

Camping International

Camping International ligt direct aan het Lago di Lugano. Hier hebben vele Italianen hun houten Chalet staan. Het is een grote, gezellige Italiaanse familie camping. De camping heeft ongeveer 1000 staanplaatsen.

Openingstijden camping:
De slagboom is geopend  van 07.00 uur tot 23.00 uur.

Receptie:
De receptie is geopend van 08.00 uur t/m 13.00 uur en 15.00 uur t/m 18.00 uur. In het hoogseizoen is deze vaak wat langer open. In de receptie wordt Duits, Engels, Italiaans  en in het hoogseizoen ook Nederlands gesproken.

Meer en strand:
De camping heeft een kiezelstrand van ongeveer 500 mt lang. Op en in het meer kan je heerlijk zwemmen, surfen, suppen, varen en vissen. Motorboten zijn toegestaan en een visakte is verplicht.

Zwembad:
De camping heeft een groot zwembad. Dit zwembad is voorzien van verschillende glijbanen, een kinderbad met een paddenstoel en watersproeier. Ligbedden zijn te huur. Het zwembad is open van begin juni t/m september en is gratis toegankelijk. Bij aankomst op de camping krijgt u hier een polsbandje voor. Een badmuts is niet verplicht.

Restaurant:
Voor op de camping vindt u restaurant ‘Il Puiguino’. Dit is een heerlijk Italiaans restaurant waar u pizza’s, pasta en vlees gerechten kunt eten. Ook is er de mogelijkheid om deze gerechten af te halen, zodat u lekker bij uw chalet kan genieten van de Italiaanse keuken.

Barbecueën:
Barbecueën is op de camping toegestaan. Zorg er voor dat de barbecue een meter van het chalet afstaat. De barbecue mag niet op het balkon staan. Dit omdat alles van hout is. Houd daarom ook altijd een emmer water in de buurt. Er is GEEN barbecue aanwezig in het chalet.

Kinderanimatie:
In de maanden juni t/m augustus is er (beperkt) animatie aanwezig, afhankelijk van de camping!

Bar en ijssalon:
De bar bevindt zich midden op de camping. De bar is geopend van 08.00 uur tot 23.00 uur. Hier kunt u van ’s ochtends vroeg tot ’s avond laat genieten van een heerlijke cappuccino of een lekker Italiaans ijsje van de bijbehorende ijssalon met een uitgebreid assortiment ijs.

Supermarkt:
In het hoogseizoen is er een kleine supermarkt op de camping voor de direct noodzakelijke aankopen. Deze is geopend van 08.00 uur tot 13.00 uur en van 16.00 uur tot 19.00 uur. In de directe omgeving bevinden zich 3 grote supermarkten.

Sport:
Er is een tennisbaan, voetbalveld en trampoline vooraan op de camping aanwezig. Deze zijn tegen betaling te gebruiken. Voor de kleine kinderen is er een gratis speeltuin aanwezig.

Disco:
De disco is te vinden vooraan op de camping en is geopend van 20.00 uur tot 02.00 uur in het hoogseizoen.

Wasserette:
Er is een wassalon aanwezig in het dorp.
“Bolle Blu”
Via Prati 42
Porlezza

Wifi:
In de buurt van het restaurant kunt u 1 uur per dag gebruik maken van gratis wifi.
U kunt ook internetten in Italië vanuit uw eigen internetbundel!

TIP: KOOP IN NEDERLAND EEN MIFI ROUTER EN IN PORLEZZA BIJ DE TIM WINKEL EEN SIMKAART MET 5GB AAN INTERNET. ZO HEEFT U ALTIJD U EIGEN INTERNET BIJ DE HAND.